Cele-mai-bune-exercitii-pentru-arderea-grasimii.jpg

Foarte multe persoane cred ca o conditie fizica buna inseamna a avea un corp tonifiat, subtire si musculos. Desi nu este mereu adevarat, majoritatea au optat pentru diferite sporturi, programe de antrenament si multiple forme de dieta pentru a scapa de grasime, pe care multi o vad ca fiind un blestem.

Pe langa alimentatia corecta si odihna corespunzatoare, un individ poate fi capabil sa arda si sa scape de grasime daca indeplineste urmatoarele exercitii.

Sprintul este unul dintre exercitiile care promoveaza pierderea in greutate prin intermediul procesului de ardere a grasimilor. Directorul Universitatii Performance, Nick Tumminello, a raportat pentru Live Strong ca sprinterii nu raman doar cu muschi fesieri frumosi (fese), ci isi intaresc si bratele si umerii.

Pentru Tumminello, niciun alt exercitiu nu este la fel de natural si complet din punct de vedere al efortului pe care il depune corpul.

Conform lui Tumminello, este recomandat ca pentru cei ce nu sunt obisnuiti cu sprintul sa se antreneze pe un deal; astfel, efectele antrenamentului asupra articulatiilor sunt minime si s-ar putea preveni mai usor leziunile.

A explicat ca picioarele ating mai repede pamantul, fortand persoana sa isi intinda coapsele putin mai mult. Pe langa asta, nu se poate alerga la fel de repede iar riscul unor entorse scade, cu toate ca se efectueaza un exercitiu de inalta intensitate.

Pentru persoanele care locuiesc in zone de campie si fara dealuri, Tumminello sugereaza sa inceapa sprinturile prin accelerarea joggingului. In timp ce majoritatea extensiilor din tendoane incep la imboldul initial, schimbarea vitezei ar putea apara genunchii.

Tumminello mentioneaza ca e este foarte usor sa faceti o entorsa daca nu sunteti obisnuiti cu imboldurile sprinturilor, ajungandu-se la incetarea antrenamentelor si pierderea rezultatelor.

Conform Muscle and Fitness, sprintul, fiind un exercitiu cardio de inalta intensitate, poate fi abordat in doua moduri, respectiv Antrenament Cardio 1 si Antrenament Cardio 2.

Conform publicatiei, o persoana incepe Antrenamentul Cardio 1 cu o incalzire cardiovasculara generala de 5-10 minute, care este urmata de 5-10 minute de exercitii dinamice, precum saritul sau variatii de intinderi.

Apoi, persoana isi seteaza banda de alergare la o inclinatie optima si la o viteza la care poate sprinta timp de 30 de secunde. Pe langa banda de alergare ar trebui sa aveti o greutate de 20 de kg, un disc abdominal si o minge medicinala.

Sprintul la inclinatie ar trebui efectuat timp de 30 de secunde. Apoi, persoana va sta in pozitia de scandura cu coatele pe minge timp de 30 de secunde. Dupa, ar fi nevoie de inca 30 de secunde de sprint pe banda.

Apoi, sunt necesare 30 de abdomene inverse, adica culcat pe spate si cu ridicarea picioarelor. Urmeaza iarasi sprintul pe banda timp de 30 de secunde. In final, ar trebui sa faca 30 de exercitii cu discul abdominal, stand in genunchi.

Intreaga secventa ar trebui repetata de 8-10 ori, iar intregul program se termina cu o relaxare de 5-10 minute.

In Antrenamentul Cardio 2, persoana incepe cu 5 pana la 10 minute de incalzire cardiovasculara, care este urmata de 5 pana la 10 minute de intinderi dinamice si variatii de sarituri.

Apoi, in locul mingii medicinale, a unei greutati sau a unui disc abdominal, persoana isi seteaza banda de alergare la inclinatia si viteza maxima la care poate sprinta timp de un minut.

Antrenamentul incepe cu un sprint de 60 de secunde pe inclinatie, urmat de 20 de abdomene. Dupa, se poate face mersul fermierului cu gantere. Urmeaza din nou sprintul de 60 de secunde in panta, urmat de 20 de torsiuni laterale cu mingea medicinala

Dupa, persoana repeta mersul fermierului. Secventa este repetata de 6-8 ori si este urmata de o relaxare de 5-10 minute.

Pe langa aceste programe de antrenament, arderea grasimilor este facilitata si cu ajutorul unui plan nutritional corect, odihnei adecvate si prin pastrarea unei atitudini sanatoase.

15 thoughts on “Cele mai bune exercitii pentru arderea grasimii

  1. Strategia de optimizare on-page prezentata in articol este foarte utila. Trebuie sa ne asiguram ca structura site-ului nostru este bine organizata, avand URL-uri prietenoase cu motoarele de cautare si continut relevant care raspunde nevoilor utilizatorilor. De asemenea, amintirea despre importanta vitezei incarcarii paginilor web este esentiala, intrucat utilizatorii au tendinta sa paraseasca site-urile cu incarcare lenta.

  2. Am apreciat faptul ca autorul a mentionat importanta optimizarii pentru dispozitivele mobile. In era digitala actuala, majoritatea utilizatorilor acceseaza informatiile de pe telefoanele lor mobile. Prin urmare, este crucial ca site-ul nostru sa fie adaptat si usor de navigat pe aceste dispozitive. Aceasta strategie nu doar imbunatateste experienta utilizatorilor, dar poate influenta si clasamentul in motoarele de cautare.

  3. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra optimizarii SEO si a factorilor de clasament. Este important sa intelegem ca un continut de calitate si relevanta sunt cheia succesului in obtinerea unui ranking bun pe motoarele de cautare. De asemenea, strategiile prezentate pentru construirea de linkuri sunt foarte utile si trebuie luate in considerare pentru a creste vizibilitatea site-ului nostru.

  4. Multumesc pentru recomandarile privind optimizarea imaginilor. Voi folosi acele instrumente mentionate pentru a comprima imaginile si a reduce timpul de incarcare.

  5. Nu am realizat pana acum cat de importanta este viteza de incarcare a paginii pentru clasamentul in motoarele de cautare. Voi implementa cu siguranta sugestiile din articol pentru a o imbunatati.

  6. Sunt de acord cu autorul articolului in privinta importantei continutului de calitate. Este esential sa oferim informatii utile si relevante pentru utilizatori, pentru a-i atrage si fideliza.

  7. Articolul este foarte informativ si bine structurat. Am aflat multe lucruri noi despre optimizarea SEO si cum sa imbunatatim ranking-ul site-ului nostru.

  8. Consider ca ar fi util sa fie adaugate mai multe informatii despre cum se pot rezolva problemele mentionate in articol. De exemplu, ar fi benefic sa se ofere sugestii sau solutii practice pentru imbunatatirea performantei unui site WordPress.

  9. Articolul este foarte bine structurat si informativ. Am apreciat modul in care autorul a detaliat avantajele si dezavantajele utilizarii platformei WordPress. De asemenea, mi-a placut ca au fost prezentate exemple concrete pentru fiecare punct discutat.

  10. Mi-a placut modul in care au fost prezentate exemplele practice pentru fiecare tip de tag-uri si cum acestea pot influenta pozitiv sau negativ clasamentul site-ului nostru. Este important sa stim cum sa folosim corect tag-urile pentru a obtine rezultate bune in cautarile online.

  11. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre utilizarea corecta a tag-urilor in SEO si cum ne pot ajuta sa crestem vizibilitatea online. Recomand acest articol tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca strategia de optimizare pentru motoarele de cautare.

  12. Am apreciat exemplele concrete date in articol, care ilustreaza modul corect de a aborda optimizarea SEO. Este esential sa urmam sfaturile specialistilor pentru a avea succes in mediul online.

  13. Sfaturile prezentate sunt foarte practice si usor de implementat. Optimizarea SEO este un proces continuu si trebuie sa fim mereu la curent cu noile tendinte din domeniu pentru a obtine rezultate bune.

  14. Interesanta metoda de a folosi cuvinte cheie relevante pentru a creste vizibilitatea unui site. Este important sa evitam practicile nerecomandate de catre motoarele de cautare pentru a nu fi penalizati.

  15. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii utile despre optimizarea SEO a unui site. Sunt de acord cu ideea ca continutul de calitate este esential pentru pozitionarea in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *