Botezul unui copil in religia crestina reprezinta nasterea la o noua viata. Deaceea Botezul se mai numeste renastere spirituala. Noul crestin devine madular al Bisericii si fiu al lui Dumnezeu dupa har.

Cine poate primi botezul crestin?

Botezul crestin ortodox poate sa-l primeasca orice om , indiferent de varsta, fie adult sau copil. El se face in numele Sfintei Treimi si nu se repeta.

Atat in cazul adultilor cat si a copiilor este o pregatire speciala. Cei care doresc sa devina crestini ortodocsi trebuie sa fie initiati in invatatura crestina si sa marturiseasca credinta ortodoxa. In cazul copiilor parintii si nasii sunt cei care marturisesc credinta ortodoxa.

  Cine poate fi nas sau nasa de botez?   

A fi nasi de botez reprezinta o mare bucurie. Insa pentru aceasta trebuie indeplinite cateva conditii. In primul rand , nasii trebuie sa fie crestini ortodocsi, evlaviosi si marturisitori ai credintei ortodoxe.

In al doilea rand, trebuie ca nasul sau nasa de botez sa fie majori. Poate fi chiar o singura persoana nas de botez. Se recomanda ca nasul sa tina in brate pruncul de sex masculin. Iar nasa sa tina in brate pruncul de sex feminin.

Cine cumpara trusoul de botez si ceelalte accesorii ?

Parintii sau nasii cumpara cele necesare Botezului? Exista obiceiul sau traditia ca nasii sa pregateasca un trusou botez, o lumanare si hainute noi.

Parintii spirituali au nu doar datorii spirituale , cat si materiale. Deaceea nasii trebuie sa pregateasca din timp toate cele necesare slujbei de crestinare. Aceasta pentru a iesi un botez reusit.

De ce sa alegi un trusou botez brodat?

 
Trusoul de botez, lumanarea si hainutele sunt articolele vabsolut necesare pentru un botez de poveste. Nasii trebuie sa aleaga articole de calitate , tinand cont de pielea sensibila a bebelusilor.

Alegerea unui trusou botez brodat prezinta urmatoarele avantaje : are rolul de infrumusetare a articolelor brodate. Al doilea aspect, detine o calitate superioara fata de alte metode personalizate. Al 3 lea lucru, nu se deterioreaza sau nu se sterge dupa multe spalari. Alt aspect, confera un aspect elegant produselor . Si nu in ultimul rand, ofera unicitate si creativitate .

De unde achizitionezi accesorii de botez brodate ?

Pentru a alege un trusou botez si accesorii brodate trebuie apelat la Magazine specializate pe acest segment. Unul dintre acestea care s-a impus prin calitate si creativitate este Brandul IRRINI BEBE. Detine un Magazin online si un Atelier de Creatie pentru articole Botez.

Gasiti o gama variata de trusouri botez brodate, clasice si moderne. Daca doresti sa ai un Botez de Poveste alege articolele pentru botez IRRINI.