In prezent, pe piata, exista mai multe modele de boxeri pentru barbati din materiale variate pe care ii poti incerca astfel incat sa determini modelul care iti este cel mai confortabil.

Un set de boxeri pentru barbati din materiale de buna calitate, te va face sa te simti relaxat atunci cand ii porti.

Cand vorbim despre lenjeria intima pentru barbati sau chilotii pentru barbati nu exista un singur stil. Chiar si printre elementele de baza pe care fiecare om le stie, pantaloni scurti si boxeri, exista cateva soiuri care pot schimba complet modul in care aratam in lenjerie intima.

De multe ori acordam atentie doar exteriorului tinutei si uitam sa ne simtim confortabil, de aceea este important sa experimentam sau sa incercam diferitele tipuri de articole de imbracaminte.

Boxeri – cei mai comuni chiloti

Ei sunt cel mai frecvent tip de lenjerie pentru barbati. Acest articol de imbracaminte acopera posteriorul, dar se prelungesc in jos pe coapse, nu foarte mult, astfel incat sa fie mai scurti decat pantalonii scurti.

Cel mai comun material din care sunt facuti este bumbacul si vei gasi numeroase modele de boxeri de barbati din bumbac.

Boxerii vin de obicei in trei croiuri diferite: mici, medii si inalte, ceea ce poate schimba aspectul pe care ni-l ofera. Elasticul ii face sa ramana sub talie si, de obicei, sa para mai subtiri.

Boxerii scurti de taiere medie ajung la talie, sunt cei mai traditionali, in timp ce taietura inalta este mare, acopera coapsa putin mai mult, si ofera confort in timpul sezonului rece. Poti gasi chiar boxeri pentru barbati haiosi pentru anumite sezoane si perioade din an.

Cum au devenit populari boxerii

Boxerii sunt una dintre cele mai utilizate modele de lenjerie intima. Aceasta lenjerie a fost popularizata de Mark Wahlberg cand a fost cunoscut sub numele de Marky Mark, in timp ce prima creatie ii apartine Calvin Klein.

Aceste modele de boxeri incep din talie (cu o taietura medie) si se extind de-a lungul coapsei pe care o acopera pana la mijlocul acesteia.

Actul de a nu purta lenjerie de corp este cunoscut ca fiind preferate pentru ambele sexe: liber-balling pentru barbati, si free-buffing pentru femei. Actul unei femei care nu poarta un sutien este uneori numit free-boobing.

Utilizarea moderna dateaza din Statele Unite pentru studenti din jurul anului 1974, unde acest lucru a fost probabil asociat cu soldatii din razboiul din Vietnam, care au fost cunoscuti pentru ca mergeau fara lenjerie intima pentru a „creste ventilatia si a reduce umiditatea”la nivelul organelor intime, astfel diminuandu-se disconfortul si crescand puterea de lupta al barbatilor.

Chiar si persoanele care nu suporta lenjeria intima au descoperit ca cu o pereche de boxeri Kelvin Klein nu intampina disconfortul specific si prefera sa poarte boxeri daca trebuie sa aleaga totusi ceva.

In gama de chiloti pentru barbati, boxerii ocupa un rol foarte important, fiind una dintre cele mai populare piese de lenjerie intima. Prin urmare, daca inca nu ai descoperit modelul de lenjerie intima care sa te multumeasca pe deplin, boxerii sunt solutia ideala.

{{clean}}
{{clean2}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *