Fetitele viseaza mereu la papusi in rochii elegante sau costume interesante. Acest lucru le deschide o lume intreaga – haine, accesorii, animale de companie jucarie, case si vehicule. O papusa este o jucarie foarte importanta pentru o fata, pentru ca, jucandu-se cu ea, poate invata multe.

De exemplu, pot alege haine cu stil, se pot visa in diferite situatii si profesii, inventeaza si construiesc relatii cu prietenii care se joaca si cu papusile lor.

Papusi Barbie

Papusile Barbie sunt jucarii ale producatorului american Mattel Inc. Primele mostre de papusi adulte pentru joaca copiilor au aparut in 1953. Barbie este un clasic al jocurilor in care au crescut mamele moderne.

Barbie poate fi o blonda visatoare, talie de viespe, picioarele pana la cer si nici macar cea mai mica urma de rad. Faptul ca Barbie nu si-a pierdut perfectiunea optica nici dupa mai bine de 50 de ani si te poate face geloasa, deoarece, Barbie are un partener puternic si inteligent Ken.

Tipurile de papusi Barbie la moda vin cu casa lor moderna cu mobilier exclusivist si un dulap plin de haine sic de designer. Papusa Barbie, de la vedeta rock la sofer de curse, se angajeaza in profesia pe care o vrea micuta ei prietena.

Cu papusi Barbie, fetitele joaca diverse roluri sociale si pot fi construite si stapanite in situatiile de zi cu zi. Iconica Barbie este absolut versatila si ramane mereu papusa fidela a fetitelor.

Papusi LOL

LOL este o lume imensa de papusi de colectie de la MGA Entertainment. Aceste jucarii sunt distractia preferata pentru fetele de 7-10 ani. Colectia include atat papusi in miniatura, cat si papusi care masoara 23 de centimetri.

Ea a fost inspirata de hype-ul „unboxing”, care le arata oamenilor cum sa despacheteze, sa prezinte si sa evalueze produsele nou achizitionate. Micile fashioniste se bucura sa se joace cu papusi LOL.

Cu dimensiunea de 27 cm si accesoriile sale extinse cu 20 de piese diferite, imbracarea si dezbracarea sunt distractive. Pentru ca hainele sa nu se sifoneze si accesoriile de moda sa fie protejate, toate accesoriile pentru papusi sunt depozitate in saci de haine si cutii viu colorate. Pe langa Swag, blonda inalta, mai sunt trei papusi in prima editie: Lady Diva, Royal Bee si Dollie.

Papusi mari

Papusile in marime naturala sunt foarte populare. Sunt modelate dupa corpul unui bebelus real si sunt uneori echipate cu functii interesante, care fac jocul si mai realist.

Citeste continuarea aici: Papusi pentru colectia fetitei tale