Cum sa amenajezi inteligent mobilierul

Cum sa amenajezi inteligent mobilierul

Pune-ti amprenta cand alegi sa decorezi o camera primitoare, confortabila si functionala, astfel in fiecare incapere vei avea un strop din personalitate ta.

Designerii de interior au reusit sa creeze cateva principii de amenajare a mobilierului si accesoriilor intr-o camera astfel incat sa se creeze un loc cat mai ambiental, armonios si in ton cu ceea ce se poarta in materie de decorare.

Cele 5 moduri inteligente de aranjare a mobilierului pot fi folosite in amenajarea oricarei incaperi, trebuie doar sa le cunosti foarte bine, iar cu acest lucru te ajutam noi in randurile de mai jos.

Alege un punct de interes


Uneori este foarte usor sa recunosti punctul de interes dintr-o incapere, daca vorbim despre o fereastra cu arcada, niste grinzi aparente cu aspect de lemn natural sau un semineu, alteori va trebui sa-l creezi chiar tu.

Daca vrei sa amenajezi o incapere careia ii lipsesc orice fel de caracteristici arhitecturale distinctive, cel mai simplu mod prin care poti forma un punct de interes este sa vopsesti un perete intr-o culoare diferita de restul.

Apoi, dupa ce alegi punctul asupra caruia urmeaza sa se focalizeze interesul, incearca sa organizezi mobilierul in functie de acesta, sa-l decorezi cu diverse ornamente sau sa il pui in valoare folosind corpuri de iluminat.

Creeaza o zona de socializare...

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa amenajezi inteligent mobilierul.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze