Atunci cand vrei sa cumperi un fotoliu de foarte buna calitate, care sa ramana alaturi de tine mult timp, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de caracteristicile pe care ti le prezentam mai jos.

Acesti factori importanti te vor ajuta sa alegi fotoliul potrivit pentru nevoile intregii familii.

Fotoliu simplu

Un fotoliu simplu, numit si fotoliu traditional, este unul dintre cele mai des cumparate modele. Poate fi disponibil in forme diferite. Aceste fotolii pentru living se incadreaza cu foarte mare usurinta in orice incapere, indiferent de dimensiuni sau de modul in care spatiul este configurat.

Tinand cont de modelul pe care il alegi si de materiale, un fotoliu simplu poate sa ofere grade de confort diferite. In cazul in care alegi un produs de calitate, acesta va putea fi utilizat pentru mult timp fara probleme.

Fotoliu extensibil

Un fotoliu extensibil combina avantajele oferite de un fotoliu clasic cu avantajele specifice unui divan. Acest fotoliu poate sa fie utilizat in mod normal, strans, dar si extins in momentul in care ei nevoie de paturi suplimentare pentru invitati.

Pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care un astfel de fotoliu le ofera, va trebui sa alegi un model de cea mai buna calitate, care sa reziste pentru mult timp, chiar daca il strangi sau il extinzi des. Aceste fotolii pat vor deveni cel mai important aliat al tau pentru momentul in care ai foarte multi invitati si nu ai suficient de multe paturi in casa.

Fotoliu relax sau fotoliu din puf

Aceste fotolii au aparut mai recent, dar este foarte popular. Indiferent daca ai nevoie de un fotolii mici sau mari, vei gasi in aceasta gama toate produsele de care ai nevoie.

Fotoliile din puf sunt foarte versatile si extrem de practice, pot fi mutate cu usurinta dintr-o camera in alta si aduc un plus in ceea ce priveste designul din interior. Tipul acesta de fotoliu se incadreaza cu succes si in gama de fotolii pentru copii, cei mici fiind extrem de incantati de ele.

Fotoliu pentru alaptat

Un fotoliu pentru alaptat este ideal pentru acele case in care sunt si copii mici. Aceste fotolii pentru bebelusi pot fi folosite in momentul in care mama alapteaza, cand vrea ca cel mic sa doarma in brate sau pentru relaxare dupa un program intens.

Fotoliile pentru alaptat sunt extrem de utile si in timpul sarcinii pentru ca ajuta la eliminarea eficienta a apei. Acest gen de fotoliu are funtii diferite si poate fi reglat astfel incat sa ajute la obtinerea unui plus de confort pentru mamica si bebelus, dar nu trebuie sa fie confundat cu fotoliile extensibile.

Fotoliu pentru masaj

Citeste continuarea aici: Cele mai comune tipuri de fotolii pe care le poti cumpara din magazinele online